Rólunk

Kako je sve počelo?

2017-ben volt, amikor a csapatunk a szerszámokat árusító webshopokat értékelte, és egyetértett abban, hogy minden webshopból valami hiányzik, vagy éppen ellenkezőleg, valamiből túl sok van. És mit lehet tenni, ha nem vagy elégedett a termékkel? Építsd fel a sajátodat az alapoktól kezdve, amihez eleinte csak egy nagy KALAPÁCSRA lesz szükséged. Így született meg a Kalapács Doktor, a szó szerinti szakértő, aki kezdőket és profikat egyaránt szívesen lát a műhelyében, és a munkaládájában minőségi márkák szerszámait gyűjti.

Összegyűjtöttük az online üzletek tapasztalatait, aminek keretében korábban az egyes márkás gyártók szerszámait kínáltuk, és úgy döntöttünk, hogy létrehozunk egy webshopot, amelyben összehozzuk a legjobb tapasztalatokat, és hozzáadjuk a szakértelmünket.

Mit kell tudni a Kalapács Doktorról?

  • Nem csak egy szerszámosláda tulajdonosa, hanem egy óriás - nem csak izmai vannak, hanem szakértelemmel is rendelkezik.
  • Mindent tud a szerszámokról. Ezt igazoljuk is, hiszen mi magunk tanítottuk őt..
  • Hisz az olyan szavakban, mint a márkakereskedő, vagy az ügyfelek által hitelesítve.
  • Műhelyében kiváló minőségű márkák szerszámai találhatók.

Tanácsra van szüksége? Írjon e-mail üzenetet a Kalapács Doktornak:

Opća pitanja (status narudžbe itd.): info@doktorkalapacs.hu

Tehnička pitanja o robi: info@doktorkalapacs.hu

Reklamacije: info@doktorkalapacs.hu

Na vašem soukromí nám záleží

Ahhoz, hogy weboldalunkon gyorsan megtalálja, amit keres, megspóroljon sok kattintást, és ne lásson olyan hirdetéseket, amelyek nem érdeklik, szükségünk van az Ön hozzájárulására a cookie-k feldolgozásához.

Összes engedélyezéseNem engedélyezem a sütiket